Sol och skoj

Nu har det första lägret kommit igång ordentligt. Som tur blev vädret mycket bättre än lovat och vi har fått njuta av solsken hela dagen. Vi har kunnat vara ute och prova på alla de olika aktiviteter det finns här på holmen. Både pingisbordet och badmintonplanen har varit i aktivt bruk och de nya roddbåtarna provades för första gången både av lägerdeltagare och holmpersonal!

Image

Snart är det dags att äta middag och efter det fortsätta med kvällens program, och imorgon hoppas vi att få njuta av en lika vacker dag. Imorgon blir det årets första veckomässa här på Lekholmen, välkommen med! Mässan börjar klockan 20.00, sista båten går 21.15 så man kommer smidigt hem efteråt. 

– Camilla & Sonja, holmledare

En kommentar på “Sol och skoj

  1. trevligt med nya roddbåtar 🙂 hoppas de flyter bra och inte är för tunga att dra i land

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: