Sommaren är här!

Nu är sommaren äntligen här! Solen skiner skönt och beachen är i aktivt bruk. Under sommaren har en räv setts nu och då, men i natt skådades faktiskt två rävar. Andra djur som ibland ses här är storskraken med sina ungar och en gråstork. Tyvärr är djuren lite för snabba för att fångas på bild..

Söndagen är alltid en lugn här på Lekholmen med en senare start på dagen och en otroligt god brunch, traditionell flagghissning och högmässa kl. 11. Man hinner bra med brunch och annat om man kommer med turbåten som startar kl. 9:00 från Degerö, eller så kan man komma dagen innan som holmbo om man känner för det!

Under den gångna veckan har vi haft många dagsbesökare och holmbor vilket har varit superskojigt och hela holmen har använts mycket trots det varierande vädret. Holmborna har t.ex. spelat mölkky och alias vilket har varit roligt.

 

Bilder av Susanna Sandberg & Camilla

– Vicke & Camilla, holmledare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: