Ny park på Lekholmen

Lekholmsgårdskarlarnas avdelning för parker och rekreation har idag inlett arbetet med att göra området söder om Tokas till en park. Området har tidigare varit en blandning av djungel, snårskog och stenåker, vilket är beklagligt då det finns mycket fin utsikt mot havet.

Nu har arbetet påbörjats med att röja buskar, träd och mindre vegetation samt genom att gräva och lyfta bort ett 20-tal större stenar.  Till följande kommer marken att jämnas ut och nästa vår kan gräsmatta planteras. Det finns goda förhoppningar om att parken kan vara i användning under början av nästa sommar och syftet är att den skall bli en av de mera populära parkerna på holmen.

Parken har tills vidare inget namn, så Lekisbloggen önskar att läsarna kunde komma med goda förslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: