Livat på Lekholmen

Det är mycket som ska ställas i ordning innan sommaren kan komma igång på riktigt. Den här veckan är vi igång med att göra fint både inne och utomhus. Vi vill se till att allt är så snyggt och trevligt som möjligt 3.6 då vi igen får välkomna dig till holmen. Det lönar sig förresten att hålla koll på Lekisbloggen den närmaste tiden. Den här sommaren kommer nämligen att erbjuda mycket program. Med fördel kan du redan i detta skede notera att vi bjuder på bastu och grillning varje torsdag och eftermiddagskaffe varje fredag. Och glöm för allt i världen inte bort att anmäla dig till kvällen för studerande och unga vuxna som ordnas på Lekholmen 13-14.6. Kom med och njut!

_DSC2173

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: