Veckans Lekisface – Rofa

Rolf Blauberg är första gången värd på Lekholmen i sommar. Han har varit engagerad i församlingslivet i Johannes församling sedan länge och just nu sitter han med i församlingsrådet och som representant för NAVI. Hans intresse har i första hand varit att jobba med frågor som berör unga och unga vuxna.
Han har vistats länge på Lekholmen som ledare på läger sedan sin egen skriftskola och som holmledare sedan 2004. Lekholmen är ett hem, ett sommarställe och en oas – en plats som är enormt viktig för honom. Det är ett kärt återseende varje sommar att få komma ut till holmen.
Som värd jobbar han för att skapa en verksamhet med låg tröskel för ungdomar och unga vuxna att komma ut till holmen och skapa en gemenskap utanför församlingsgränserna. Lekholmens uppgift är att erbjuda en plats för alla.

P1060238

Rofa är värd på Lekholmen i juni. Kom ut till holmen och bekanta dej med holmpersonalen och följ bloggen och facebook för mera information om vad som händer på Lekholmen i sommar.
Kontakta holmledarna vid frågor: 050-4653410

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: