VECKANS LEKISFACE – NEA

Linnea “Nea” de la Chapelle är vår enda kvinnliga gårdskarl. Hon har vistats på Lekholmen sedan sin egen skriba och varit ledare, holmledare och sedan några år tillbaka jobbat som gårdskarl. Det är bara köket och värdjobbet som fattas.
Hon tycker Lekholmen är det bästa sommarjobbet man kan ha och därför återvänder hon till holmen varje år. Enligt Nea är Lekholmen bäst för att man får vara ute i naturen och nära havet hela tiden, åka båt, gänget byts med jämna mellanrum och man träffar gamla bekanta och lär sig känna nya. Arbetsuppgifterna är varierande och man tivngas inte att vara i stan hela somrarna – vilket hon inte njuter av. Om det blir varmt då man jobbar kan man alltid ta sig ett dopp – det kan man inte på alla arbetsplatser. Man sover också otroligt bra på holmen.
Nea njuter speciellt av lugnet om kvällarna på holmen när allt lugnar ner sig och det blir tyst efter en lång dag.

P1060275

Kom ut till holmen och bekanta dej med holmpersonalen och följ bloggen och facebook för mera information om vad som händer på Lekholmen i sommar.
Holmtelefonen: 050-4653410

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: