Tjo och tjim och lite tjohej-en helt vanlig dag på Lekholmen

Solen har lagt sig över en lång och händelserik onsdag ute på Lekholmen. Just den här onsdagen har vi hunnit med allt från veckomässa till grillning med sköna typer, finvädershäng med härliga människor och en hel massa kul och skön stämning. Tack till alla som var med! Det hade inte varit det samma utan er.

Förresten. Du som inte hann ut idag har en ny chans imorgon (torsdag). Då är det bastudag och du får så gärna komma ut och bada, njuta av vädret och vår vackra holme och kanske umgås lite med fina människor.

Vi ses på Lekholmen!

Hälsar Rofa, Mixu och resten av holmteamet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: