En rolig vecka på Lekis

En rolig vecka på Lekis

Tjenare!

Vi har varit här på Lekis som holmhjälpisar i fem dagar tillsammans och vi har haft det jätte rolit! På onsdagen hade vi beach party och då hade vi besök av rekordmängd holmbor i sommar! Många av dem stannade över natten i några dagar och varje dag ordnade vi olika aktiviteter för dem. Vi har bl.a. haft djupa diskussioner och spelat kubb tillsammans.

Vi har haft enorm tur med vädret, då det har varit kring 30 grader hela veckan. Vi har legat på stranden, simmat och skrattat så att vi fått kramp i magen då vi såg Pates panna (se bilden nedan). Maten har varit god och allt har annars också varit awesome! 🙂

Nu tackar vi för oss och siktar näsan mot fastlandet. Nästa vecka är Alex och Kitty här som holmhjälpisar, så kom gärna på besök!

//Yasmine och Sonja

 

Pates tan line

Biffar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: