Vad sysslar Holmteamet med?

Hej på dej 🙂

Vi i holmteamet som nu har inlett period 2, har haft en riktigt lärorik start på vårt jobb. Allt från att göra bulldegen fel, till att se hur många det är som behöver hjälp dagligen i matkön. Vi har ordnat program för barn och unga. Det har varit både roligt men också svårt att ordna program som skulle intressera så många som möjligt.

Som program för ungdomarna ordnade vi ett väldigt fartfyllt besök till Fiskehamnens klättercenter. Där njöt vi inte bara av klättrandet, utan också av gemenskapen, samarbetet och glädjen mellan de olika församlingarna. Vi hoppas att så många som möjligt gärna skulle hänga med och frisbeegolfa nästa vecka!

I kontrast till Succén i Fiskehamnen, hade vi en mindre lyckad barnens tisdag. Vi väntade en stund och insåg att ingen är på väg. Vi hoppas på en livligare tisdag nästa gång!

Som följd på detta besökte vi i holmteamet Lekholmen, för att ta lite bilder som kan publiceras på bland annat Instagram. Där var det bra stämning med volleyboll, vattenkrig och en fin andakt som avslutning på dagen.

Holmungdomsledare Alex

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: