Årets holmungdomsledare!

Hej! 

Äntligen är det sommar och dags att kicka igång holmbo verksamheten! Den här sommaren har vi ett nytt och hurtigt ledarteam som är taggade att ta emot alla nya holmbor. De första veckorna i Juni, under period 1 (7.6-12.7), är det Kira, Ida och Karo som fungerar som holmungdomsledare. Period 2 (12.7-15.8) tar Alina, Janna och Sofia över uppdraget och tar hand om er resten av sommaren. 

Kira

Hejsan!

Jag heter Kira är 22 år, jag bor och studerar för tillfället i Åbo. Men sommaren kommer jag att spendera i Helsingfors och jobba som holmungdomsledare period 1 på Lekis . Lekis är min favoritplats att besöka under sommaren eftersom man får träffa ny människor. Så jag hoppas att jag får se just dig på Lekis den här sommaren.

Hej!

Jag heter Karolina men kallas för Karo. Jag är 21 år gammal och studerar teologi i Åbo, men är ursprungligen från Helsingfors. Det blir skönt att få tillbringa sin sommar på lekis och hoppas att man ser så många som möjligt av er där! De ska bli en awesome sommar!

Hej! 

Mitt namn är Ida, en del kanske känner mig som Ida-Lotta, men det är sällan jag blir kallad för det och föredrar Ida. Jag är 19 år gammal och tog studenten förra hösten. Jag har gått lärjungaskolan Transform i Petrus församling under förra läsåret 2020-2021. Jag trivs bra med barn och ungdomar och förutom att delta i församlingens verksamhet så gillar jag att sjunga och diskutera djupa teman med mina vänner. Jag ser mycket fram emot att få jobba på holmen och att få lära känna mycket nya människor! Vi ses i sommar!

Hej!

Alina 22 år, kallas för Allu! Bor och studerar i Åbo men vistas i Helsingfors över sommaren för att bland annat jobba på Lekis som holmungdomsledare. Ska bli kul, länge sen sist man fått hänga på Lekis! Hoppas många vågar ta sig till till holmen och hänga med oss😃

Hej!

Jag heter Janna och är 21 år gammal (dock snart 22😉). Studerar för tillfället sista året till idrottsinstruktör vid Arcada. Kommer att jobba på holmen period 2, alltså juli-augusti. Älskar sommaren och glass, så de får man alltid bjuda åt mig😉!!

Hej

Sofia här, 23 år och studerar till socionom vid Arcada. Jag hör till johannes församling och sitter i församlingsrådet, har dessutom jobbat på holmen nu x antal år. Utöver allt församlingsarbete och studier tycker jag om att baka och syssla med hantverk. Jag kommer att jobba som holmungdomsledare period 2, ser fram emot en trevlig sommar på lekis ☀️

 Vi ser fram emot att planera ett roligt och fartfyllt program för er och hoppas att alla kommer ha ett lyckat holmbesök. Välkomna!

H. Holmteamet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: