Sommaren sista veckan på lekis

Det var sommarens sista vecka av öppen verksamhet på Lekholmen, sommaren lider mot sitt slut vilket känns något vemodigt. Sommaren har varit full av skratt och roliga stunder, det känns alltid lika tungt att lämna Lekis (som blivit som ett andra hem) för sista gången efter sommaren. Alla roliga stunder, skratt och vänskaper blir minnen jag alltid bär med mig, minnen jag alltid håller nära mitt hjärta tillsammans med lekis minnen från tidigare år. 

Under den sista veckan ordnade vi olika satsade evenemang för olika åldersgrupper, vi ville att den sista veckan skulle vara full av liv och möjligheter för alla att njuta av lekis ännu en gång till. Vi ordnade med en stor spårning under barnens tisdag som avslutades med glass, en energisk lekisonsdag med rekordmånga deltagare och unga vuxna kväll med grillning och gott sällskap. Sommarens sista vecka var full av hektiskt och satsat program, holmen var full av liv och glädje. Alla som tog del av verksamheten, inte bara under den sista veckan utan också under hela sommaren, har varit med och skapa den otroliga lekis gemenskapen vi fått njuta av i sommar.  

Tack för en otrolig sommar!

Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: