På Lekis är det lätt att vara fadder

Ett litet fadderbarn kommer att vara hellycklig bara över båtresan ut till holmen. Längst bak i båten kan man beundra svallvågorna och uppe på takdäcket blåser det härligt – så håll i hatten! På Lekholmen väntar sandstranden på att ni ska skapa ert första gemensamma slott, hinkar och spade finns på holmen. När bygget står färdigt kan ni fira Fadderdagen och varandra med glass – holmen bjuder på grillmat och glass för alla gäster den 4.6.2023.

För fadderbarn i skolåldern är hela Lekholmen ett äventyr där man kan hoppa fram över stenar och stigar. Vi kommer lägga upp en spårning som ni kan gå tillsammans för att testa era kunskaper. Även om grillen är varm så är vattnet sannolikt fortfarande ganska kallt – det brukar inte stoppa barn i skolåldern från att simma, så packa med badkläderna och handduk!

För tonåringar och rentav vuxna fadderbarn och deras faddrar, erbjuder en dagsutfärd till Lekholmen framför allt en möjlighet att umgås. Båtresan tar sin tid, det går fina vägar runt holmen som man kan promenera längs. Kapellet är öppet, volleybollplanen och badmintonplanerna redo. Ta en paus från vardagen och njut av allt som Lekholmen kan erbjuda er, inte minst i form av minnen från egna skribatider på holmen!

Fadderdagen söndag 4.6. 2023 på Lekholmen

Söndagen den 4.6 öppnar församlingarnas egen sommarö – välkommen ut på dagsbesök till skärgården!

Holmen bjuder på glass, grillmat och program för alla besökare.

Båttidtabell:

9.45 Fiskehamnen / 10.25 Degerö / 11.10 Lekis

11.40 Nordsjö / 12.00 Lekis

13.45 Fiskehamnen / 14.30 Degerö / 15.10 Lekis

Tillbaka:

15:10 Lekis till Nordsjö (15.35)

16.05 Lekis till Degerö (16.50) / Fiskehamnen (17.30)

Båtbiljett: 12€ vuxna 6€ ungdomar, barn under 7 gratis

Närmare info och kajplatser på lekholmen.fi

Arrangör: Helsingfors församlingar
Kontakt: Alina Granö
E-post: lekholmenonline@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: