Människorna bakom Lekholmen: En holme full med kärlek

Lekholmen är en plats som bubblar av liv, kreativitet och tankar. En plats med låga trösklar och högt till tak. En plats där alla är välkomna precis som de är. Bakom varje framgångsrik verksamhet finns det alltid dedikerade människor som arbetar hårt för att göra allt möjligt. På Lekholmen är det inget annorlunda. Låt oss ta en närmare titt på några av de fantastiska personerna som gör denna otroliga verksamhet möjlig.

Gåsis Tinna:

En av de mest grundläggande rollerna på Lekholmen innehas av gåsis Tinna. Hon ser till att vardagen på Lekholmen kan rulla på som en dans på rosor. Med sin positiva attityd och strålande glädje gör hon det osynliga arbetet som håller holmen igång. Hon ser till att grönområdena är välskötta och att holmen är i bästa möjliga skick för alla besökare vilket är en central del av Lekholmens charm.

Tinna

Holmungdomsledarna – Alina, Alex, Walter och Vivi:

Holmungdomsledarna spelar en viktig roll i att skapa en trygg och rolig miljö för gästerna på Lekholmen. Alina, Alex, Walter och Vivi är alla människo kära individer som gärna talar om vad som helst med vem som helst. Man kan utmana dem i ett av holmens breda utbud av spel och lekar och alltid få en värdig motståndare. De är experter på att organisera olika aktiviteter och evenemang som sträcker sig från konst och hantverk till sport och spel. Deras närvaro och engagemang gör Lekholmen till en plats där alla kan växa, känna sig sedda och få vara sig själv.

Från vänster till höger: Alina, Walter och Alex

Kökspersonalen:

En av de mest uppskattade personerna på Lekholmen är kökspersonalen. Med sina kulinariska färdigheter och sin passion för matlagning ser de till att gästerna får näringsrika och läckra måltider varje dag. De  lägger stor vikt vid att erbjuda mångsidiga och hälsosamma alternativ som passar olika kostbehov. De förstår vikten av att erbjuda en balanserad kost för att stödja gästernas välmående och energi under sin tid på Lekholmen.

Slutsats:

Lekholmen är verkligen en plats där gemenskap skapas, och det skulle inte vara möjligt utan de fantastiska människorna som arbetar där. Av dessa individer byggs lekholmens ryggrad. Deras passion, engagemang och expertis i sina respektive områden bidrar till att skapa en unik och berikande upplevelse för alla som besöker Lekholmen. Genom deras arbete så skapar de den unika “Lekis fiilisen” som inte går att hitta någon annanstans. Så nästa gång du besöker Lekholmen, ta dig tid att uppskatta och tacka dessa underbara människor som arbetar i bakgrunden för att göra Lekholmen till den fantastiska plats den är.

Lämna en kommentar