Sommardagar 6-8.7.2012

Den 6-8.7 arrangerades Sommardagarna för första gången av Gemensamt svenskt församlingsarbete och Förbundet Kristen Skolungdom. Närmare 50 ungdomar och unga vuxna deltog i programmet här på Lekholmen. På fredagen var programmet ledigt så att man kunde lära känna varandra, men kvällens höjdpunkt var nog filmen Mamma Mia som visades utanför Kostis efter andakten. Det var roligt att sjunga med och njuta av den fina kvällen.

På lördag fanns det olika verkstäder och en Bibelworkshop på schemat. Kvällen avslutades av ett beach party som nog pga. regnskurar måste flyttas till Kostis veranda. Kvällen var lyckad i varje fall med god grillmat och live-musik av Torsten Borg.

Söndagen började med det traditionella: brunch, flagghissning och högmässa. Efter en god lunch var det dags att åka vidare till Borgbacken!

Sommardagar var precis som lovat avkopplande och skönt, med fina människor och mycket skratt och även om solen inte sken särskilt mycket tror vi nog att alla som deltog har fått många trevliga minnen från veckoslutet.

Bilder av Nina Österholm

/ Camilla & Sonja, holmledare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: