Brödkö på Lekholmen!

Det har uppstått en brödkö på Lekholmen. Lyckligtvis handlar det i detta fall om ett försök att snabba upp matkön i vid lunch och middag.

Brödet har fortsatt att vara en storfavorit bland matgästerna fastän vi lever i LCHF-tider. Brödkorgarna har nu flyttats till ett separat bord, så att matkön inte stannar upp då någon vill försäkra sig om att varje kvadratmillimeter av smörgåsen fått smör på ytan.

På basen av de första måltiderna med detta arrangemang verkar det som ett lyckat försök men Johannes andra läger, som började idag, fortsätter att agera testgrupp. Om det fortsatta erfarenheterna är lika positiva kommer detta att bli ett bestående arrangemang i matsalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: