Trycksvärta på fingarna

Lekisbloggen besöker idag en av holmens mest långvariga utgåvor, Lekisposten. Lekisposten är en lägertidning som utges av Johannes församling och har sin redaktion i den nyligen renoverade Herrgården.

När Lekisbloggen besöker redaktionen sitter chefredaktören och spindeln i nätet, Rofa Blauberg, och jobbar med det nyaste numret. Det utkommer tre nummer per läger, så denna sommar produceras det sammanlagt sex nummer, då Johannes har två läger denna sommar. Lekisposten har utöver chefredaktören en stab på ca. 10 konfirmander och hjälpledare som gör reportage och intervjuer samt fotograferar. Tidningen är mycket populär bland lägerdeltagarna och innehåller intressanta reportage om aktuella händelser samt djuplodande personintervjuer.

Holmbiblioteket i Kostis aula har vanligtvis ett exemplar av varje nummer, så att även holmbor och personal kan läsa Lekisposten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: