Hur gick första veckan?

Bra! Tackar som frågar! 😉

Holmboverksamheten har kört igång bra, redan första dagen hade vi några ivriga holmbor och besökare. Varje dag hade vi nya holmbor som var med i holmens verksamhet. På barnens tisdag hade vi några familjer med på klapp och klang och barn som föräldrar stortrivdes, speciellt ivriga var barnen när de fick provsitta holmens traktor, en favorit.

På onsdagen hade holmen beachparty tillsammans med Matteus församlings skribaläger. På torsdagen lekte vi och badade bastu med ett gäng ungdomar från Petrus församling, vilket fungerade som Petrus församlings kickoff för sommaren. Under fredagen njöt vi av att sitta på stranden, spela mölkky och annat kul, detta är bara några exempel på vad vi hittar på att göra på holmen.

Under lördagen och söndagen arrangerade Studentarbetet i Helsingfors samfällighet ett miniläger för studerande och unga vuxna. På programmet stod äventyrsrunda, lekar, bastubad, grillning och andakt, samt högmässa på söndagen. Vi upplevde att detta var ett väldigt välfungerande koncept.

 

Vi ser fram emot en lika händelserik och lyckad vecka!

 

P.S. Vi tackade av denna veckans fantastiska holmhjälpisar, Rakel, Lukas och Gabi, och fick samtidigt välkomna nästa veckas holmhjälpisar Hanna och Ben.

 
WP_20140608_006

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: