Grilla på beachen – varje Lekisonsdag

Minns du hur trevligt det var att leka på beachen och grilla korv när du var på Lekholmen senast, eller har du aldrig fått grilla korv på beachen på Lekholmen? Ta tillfället i akt och kom ut till Lekholmen på en Lekisonsdag. Vi har beachparty med korv- och majsgrillning varje onsdag hela sommaren. I samband med beachpartyt ordnas en veckomässa. Tidtabellen är sådan att man kan komma ut med sexans båt (startar 17.30 från Degerö) och åka hem med nians båt (avgång 21.15 från Lekholmen). Man kan förstås också sova över natten om det finns rum.

Så här såg det ut på dagens Lekisonsdag.

IMG_20140611_193418 IMG_20140611_183918

Så kom ut nästa onsdag och grilla och chilla!

-Pontus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: