Vintern har kommit, eller…?

Ja, det är snö på marken

Barnens tisdag är ett bra koncept. Igår hade vi 12 vuxna och 16 barn på besök. Vädret var kallt och blåsigt men enligt prognoserna borde det ha varit torrt. Väderprognoser har ibland fel och det kom – inte regn – snö. Lite efter snön kom åska. Det var bara en knall, men vi blev redan oroliga. Vad ska barnen tycka om Lekholmen om man bara måste sitta inne hela tiden?

Ja, det är snö på marken

Lyckligtvis kom solen efter lunch och vi hann leka och plocka snäckor på stranden innan mellanmål och hemfärd stod på programmet. Det såg dåligt ut men i slutändan var alla nöjda och vi kan konstatera att Barnens tisdag är ett koncept som kommer att stanna.

 

IMG_20140617_132448

IMG_20140617_125640

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: