Holmhjälpis på Lekis

Hej! Det är vi, Hanna och Ben, som fungerar som holmhjälpisar den här veckan. Som holmhjälpisar har vi fått lära känna många nya människor, som kommit till lekholmen som holmbor, och fått ordna olika program för dem. Det är oss och holmungdomsledarna som ni möter då ni stiger av båten. Tillsammans med holmborna har vi spelat volleyboll, hängt på beachen, haft grillkväll, lekt, spelat bordspel och annars bara umgåtts med dem.

På tisdagen var det dags för Barnens Tisdag igen, då vi pysslade tillsammans med barnen, föräldrarna och Catarina från Matteus församling. Trots det tråkiga vädret, blev ändå dagen mycket lyckad och både barnen och föräldrarna ville komma tillbaka till holmen i framtiden. På onsdagen ordnades en grillkväll för holmborna där vi spelade volleyboll, mölkky och lekte på beachen. Kvällen fick positiv feedback och ordnas nästa onsdag igen.

Det har varit roligt att lära sig känna nya människor  både från lägren och holmens sida. Speciellt roligt har varit att ha daglig tillgång till bastu och andra aktiviteter. Vädret har varit bra den största delen av tiden och trots vissa regniga dagar har vi haft det roligt på ön.

Kom gärna och hälsa på!

Hanna och Ben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: