Vilka är vi – en holmteamspresentation

Lekholmen har haft ett helt nytt holmteam i redan en vecka. Tyvärr har vi haft på tok för roligt för att ha tid att skriva något längre presentationsinlägg.

I skrivande stund genomgår vi vårt första holmhjälpledarbyte. Claudia, vars fina inlägg du kanske läste igår, tar nu sommarlov och vi vill passa på att tacka henne för fina insatser. Tack Claudia!

Nu kanske du undrar vilka vi som nu, den närmaste framtiden finns på holmen är. Jag som skriver heter Rofa Blauberg och är holmungdomsledare. Vår andra holmungdomsledare heter Michaela Mixu Stürmer. Med oss på holmen har vi holmhjälpledarna Amos Airola och Miranda Höykinpuro.

Sammanlagt har vi varit aktiva i samtliga helsingforsförsamlingar och har det gemensamt att vi denna sommar valt att flytta ut vår aktivitet till Lekholmen.

För oss är det viktigt att du vet att både vi och Lekis finns till just för dig och att du alltid är välkommen hit.

Varma hälsningar från Lekholmen,

Rofa, Mixu och resten av holmteamet

 

Ps. Hör av dig eller gå in på vår hemsida www.lekholmen.fi om du vill veta mera om oss, lekis eller programmet på holmen. Och ring, skicka sms, e-post eller meddelande per facebook om det finns något speciellt program du önskar dig. Vi gör vårt bästa för att förverkliga det.

2 kommentarer på “Vilka är vi – en holmteamspresentation

  1. Tack hela gänget för en toppendag! God mat, trevligt sällskap, bastu o fint program för barnen! Vi ses igen 🙂 o Wille är så gld för sin tröja!/ylva,patrik o William

    • Tack själv! Utan er hade dagen inte blivit så bra som den blev 🙂

      Hälsningar från oss alla på Lekholmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: