Äta bör man annars dör man- ett tack till dem som lagar vår mat

Det finns en grupp människor här på holmen som det inte talas om hemskt mycket, men som ändå är viktig för stämningen och gemenskapen. Jag talar om dem som jobbar i köket. De här fina människorna jobbar mycket i bakgrunden, men deras arbetsinsats är otrolig och påverkar oss alla här på holmen på ett eller annat sätt.
Att jobba i kök är inte lätt. Det vet jag. En kompis som jobbat i köket på läger har berättat hur tungt det är.
När man har varit på lekis en längre tid börjar man inse hur snälla de som jobbar i köket verkligen är. Det blir tydligt genom deras gärningar. De gör morgonmål, lunch, middag och så vidare MEN ändå så har de energi och ork att göra god efterrätt som pannkakor och chokladkräm. Ett ord: WOW!
Ibland hinner jag inte tacka för maten. Det känns fel. Jag vet att de i köket gör ett tungt och viktigt jobb.
– Claudia Mishima,
Holmhjälpis
Pingback: Vilka är vi – en holmteamspresentation | Lekholmen