Den sista Lekisonsdagen > 100 personer

Vi har i år från Helsingforsförsamlingarna gjort en profilhöjning för den öppna verksamheten på Lekholmen. Målet har varit att holmen återigen ska bli den oas för ungdomarna i Helsingfors som den i flera perioder har varit. När vi nu firade mässa på den sista Lekisonsdagen för den här sommaren så var vi över 100 personer i kapellet. Hundra personer som också lekt tillsammans och ätit en mysig gemenskapsmåltid (sallad korv & majs) på kapelludden.

När vi nu kom ifrån vår holmnatistund så konstaterade vi att alla rum på holmen är bebodda och 25 holmbor kommer att vakna upp till en ny dag på Lekis. Det känns som att Lekholmen får fortsätta vara en viktig plats för Helsingforsungdomarna ett bra tag till.

Några bilder från en nära perfekt dag på Lekis:

Alla deltagare i en panoramaring på kapelludden:

IMG_3676 IMG_3677

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: