Hejdå Lekholmen

Nu på veckoslutet har vi firat Avslutningsweekend på Lekholmen. Det betyder att det inte längre går någon turbåt till Lekholmen och att nästa gång man får komma som holmbo är sommaren 2015. Det avslutande veckoslutet var en lyckad tillställning med ett avkopplande program med betoning på gemenskap och samvaro och det var ett veckoslutsläger som fick en att se fram emot nästa sommar. Det besökarna hade gemensamt var fram för allt en kärlek till holmen och minnen från de läger och de somrar som deltagarna tillbringat här. Det kändes som att vädret hade bestämt sig för att betona hur vacker holmen är genom att bidra med sommarens kanske vackraste måne.

IMG_20140810_002737

Tyvärr lyckas inte en telefonkamera fånga hur vackert det faktiskt var. Jag uppmanar alla som hade tillgång till bättre kamera eller bara annars har fina bilder från veckoslutet att lägga upp dem på facebook och länka till Lekholmens facebooksida så att vi andra får ta del av dem.

 

Överlag har det varit en fantastisk sommar för holmboverksamheten och jag hoppas att gemenskapen på Lekholmen får fortsätta att utvecklas och glädja människor även kommande somrar.

Lekholmsteamet tackar för sommaren som varit och önskar alla holmbor en god fortsättning tills vi ses igen.

– Pontus

 

Må din väg gå dig till mötes

och må vinden vara din vän,

och må solen värma din kind,

och må regnet vattna själens jord.

Och tills vi möts igen må Gud hålla,

hålla dig i sin hand.

IMG_20140809_225150

 

 

 

 

3 kommentarer på “Hejdå Lekholmen

  1. Tack för att s/y Comedia med besättning fick lägga till vid bryggan, få vänligt bemötabde, bada bastu, äta och känna på stämningen på denna fantastiska ö! Heddy Långbacka med son och käraste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: