Glad midsommar!

Hej allihopa!

Nu börjar Johannes period lida mot sitt slut. Det är sista dagen för Johannes församlings andra konfirmationsläger och holmen förbereder sig för att stänga inför midsommaren. Vi kan konstatera att de här tre veckorna har gått otroligt snabbt och vädret har varit minst sagt varierande. Trots vädret har vi ändå haft besökare på grillkvällar, bastukvällar och barnens tisdagar. Igår grillade vi majs och korv och njöt av kvällssolen.

IMG_3871    IMG_3868

Nästa vecka börjar Matteus period, vilket innebär att programmet kommer att annonseras ut via församlingens kanaler, men holmverksamheten är givetvis öppen för alla.

Vi säger tack och hej åt våra holmledare Sophie och Naomi, samt Sofia som var på holmen förra veckan,  från Johannes och frågar dem hur de har upplevt deras tid på holmen.

”Jag har upplevt min tid på holmen som mycket rolig och händelserik. De bästa minnena har jag fått av grill- och bastukvällarna. Jag skulle när som helst komma tillbaka till Lekholmen.” – Sophie

”Eftersom det här var min första gång någonsin på Lekholmen var jag väldigt spänd inför att komma hit, och jag undrade nog mycket hur det skulle bli att jobba på ett, för mig, helt nytt ställe, med helt nya människor. Det har varit en helt awesome början på sommarlovet och förhoppningvis kan jag komma och hälsa på snart igen!”- Naomi

Med detta vill vi nu önska er alla en glad midsommar och välkomna till holmen från och med måndag.

IMG_3870  IMG_3803

Kramar Senja, Sofia, Sophie och Naomi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: