”Sol o moln o regn o rusk och allting om vartannat”

Hej alla lekholmsintresserade!

Som den Sås och kopp- inspirerade rubriken avslöjar har vädret på holmen varit i allra högsta grad växlande. Tur nog så har ivern och andan på holmen inte påverkats lika mycket av vädret, vi har haft saker och ting att göra. 🙂

IMG_3847

Under lördagen hade vi den varmaste och soligaste dagen hittills, helt underbart skönt! Vi hade flera glada holmgäster på dagen och ett perfekt våffelcafé mot kvällen! Det kan verka obetydligt, men vi holmledare gick i shorts nästan hela dagen! Sommarvärme, hurra! Söndagen var motsatsen till sin föregående dag, det hällde ner vatten nästan hela dagen, men holmen hade ändå besök av många föräldrar och bekanta på Johannes församlings besöksdag.

FOTD2331 IMG_3848

Måndagen förde med sig några holmbesökare, blåsigt men fint väder och en hel massa tid för brädspel. Fantastiskt vad mycket man kan lära sig av Trivial Pursuit! 😉

Idag hade vi glädjen av att hålla lekholmens barnolympiad för några barn och vuxna som hittat ut till holmen. Det blev en hit! När vi ställde frågan ”vilken gren var den roligaste på dagens olympiad?”, så svarade barnen ”Alla grenar! Allt var bäst!”.

IMG_3849  FOT769C1

Vi ser fram emot morgondagens grillkväll, det har lovats sol för hela dagen! 😉 Så passa på att komma ut och njuta av lekholmen i morgon, för på torsdag eftermiddag kommer holmen stängas inför midsommaren och därav ingen bastu- och grillkväll. Så vi ses då! 🙂

Sommarhälsningar Sofia, Senja, Naomi och Sophie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: