En bättre onsdag

 

Idag var det sommarens andra Lekisonsdag. Klockan 17:20 steg 20 ungdomar i land för att få fira en kväll med lekar, grillmat och mässa. Det var en av de där fina kvällarna på lekis, ni vet dom kvällarna när färgen på himlen ändras varannan timme. För många var det första gången de kom ut till holmen på sommaren.

” Det är som att komma hem ” sade en besökare

Efter lekarna och grillningen var det dags för en stämningsfull veckomässa i kapellet. Efter det blev det dags att vinka hejdå åt de som kom för bara kvällen. Det flesta onsdagar är bra men detta var en lite bättre onsdag. Tack för alla som kom, välkommen åter nästa vecka!

IMG_6059

IMG_6061

Lekar på G

IMG_6065IMG_6068

IMG_6075

Vi fick även se en regnbåge

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: