What’s going on ?

3 veckor har gått så otroligt snabbt. Tiden på Lekis liksom går i helt annan takt än på fastlandet. Petrus församlings lägerperiod närmar sitt slut  och samma sak med vår tid som holmungdomsledare. Förra veckoslutet hade vi igen nästan alla stugor fulla med holmbor. Sommarsäsongen har definitivt startat bra, och vem vet, kanske vi har framför oss ett rekordår!

Idag hade vi Barnens tisdag med musik som tema. Trots barnen var små var alla med i musiklekarna våra holmhjälpisar drog. Med hjälp av musiken bekantade vi med olika djur och instrument. Vädret var inte så illa heller. Efter det var det fria lekar på både stranden och sandlådan.

Imorgon kör vi igång med sista Lekisonsdagen i Juni. Välkommen alla med !

IMG_6123

I väntan på turbåten trivdes barnen på beachen.

IMG_6119

Vattnet var nästan kristallklart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: