VILL DU JOBBA SOM HOLMUNGDOMSLEDARE PÅ LEKHOLMEN?

Lekholmen är Helsingfors svenskspråkiga församlingars sommarö – Johannes, Matteus och Petrus församlingar flyttar ut sin ungdomsverksamhet till Lekholmen över sommaren. På Lekholmen ordnas konfirmand- och andra ungdomsläger, samt öppen verksamhet för ungdomar. Lekholmen tjänar också som utflyktsmål för alla åldrar och som andningshål för barnfamiljer och unga vuxna.

För den öppna verksamheten söker vi säsongsanställda holmungdomsledare, som tar hand om den öppna verksamheten tillsammans med hjälpledare. Verksamheten har planerats och leds av en grupp som består av en representant från varje församling.

Intresserad? Vi önskar att du:

  • är myndig, konfirmerad och medlem i kyrkan
  • har erfarenhet av ungdomsarbete (t.ex. som hjälpledare på skriftskola)
  • har en tro som du är trygg i
  • har kännedom om församlingarna i Helsingfors med dess olika karaktärer
  • har kontakter till ungdomar i våra församlingar
  • känner till Lekholmen och den öppna verksamheten

Din uppgift är att förverkliga den öppna verksamheten på Lekholmen under sommaren. Verksamheten är planerad i stora drag men du sköter detaljplaneringen och verkställandet tillsammans med den andra holmungdomsledaren och hjälpledare. Ni ungdomsledare handleder hjälpledarna. Till dina uppgifter hör också administrativa uppgifter som marknadsföring och statistikföring.

Handledningen av holmungdomsledarna sköts av den församling som för närvarande har skribaläger på holmen.

Månadslön: 1500 € + mat & logi

Vi lediganslår 4 holmungdomsledarjobb enligt följande;

Holmungdomsledare 1; 1.6 – 13.7
Holmungdomsledare 2; 1.6 – 13.7
Holmungdomsledare 3; 12.7 – 14.8
Holmungdomsledare 4; 12.7 – 14.8

Planeringsdagar under våren, samt utvärderingsdagar under hösten tillkommer.

Fritt formulerade ansökningar skickas till Christer Romberg (Johannes), Patricia Högnabba (Matteus) eller Jonathan Silfverberg (Petrus) via e-post (förnamn.efternamn@evl.fi) senast 12.3.2017. Skriv i ansökan vilken eller vilka perioder som passar dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: