En ”vanlig” vecka på Lekis

Andra veckan på lekis känns som den bästa veckan att börja sin holmbo karriär. Det är inte mera en massa stressade ledare som inte har nån aning vad som pågår och marken känns på nåt sätt lite mer färdig. Den här veckan har det varit barnläger på holmen och igår kom det en hel hop av nya fina konfirmander till vår vackra holme.

På barnens tisdag var det pysseldags och det blev origami, priplor (AKA hamapärlor) och en massa skratt. Lekisonsdan va en stor fest med grill och mässa. Unga vuxna Torsdag var så otroligt skön också med grill och bastu.

Att få ha just dessa programpunkter varje vecka på holmen är så fint, en paus från sommarjobb på det fasta landet. Att ha en plats som på en vecka kan börja med 15 timmars ösregn och sluta med solsken men ändå hålla samma otroliga lekis fiilis genom hela veckan med alla dess väder är en stor välsignelse som vi tycker att alla borde få komma och uppleva! Så kom och hälsa på, vad än väderrapporten säger. Välkommen till Lekis – the land of the fiilis.

 

-Nadde & Pate

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: