Kubb och Mölkky

Efter midsommarpausen känns det otroligt att komma tillbaka till lekholmen. Det känns som att holmen behövt det. Inga kanadagäss har synnts till och blommorna har blommat ut så hela holmen är redo för estetiska bilder ti instagram! #lekis #lekholmen #slaay

Petrus läger har kört igång och hela 10 holmbor har hittat vägen till vår kära gemensamma holme. Kvällsprogramme håller på som bäst och vi spelar mölkky och kubb, super kombo om man är för många för att spela bara ena. Kom du också ut och spela med oss!

Denna vecka på lekis blir det Drama på barnens tisdag, midsommar fest på lekisonsdan och super chill på unga vuxnas torsdan. Välkommen!

– Nadde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: