En Guds Tidsmaskin

Jag har alltid tyckt att tiden på Lekholmen beter sig underligt. Jämfört med livet i stan känns det som att man alltid hinner med betydligt mera under en dag. En vanlig dag i stan kan gå riktigt snabbt förbi men på Lekholmen verkar varje dag räcka en evighet, vilket inte är en dålig sak. Istället för att gå i skola eller jobba får man fylla sin dag med mänskomöten, roliga aktiviteter, diskussioner och stunder för Gud. Man hinner helt enkelt med mera under en vanlig dag på Lekholmen.

Lekholmens öppna verksamhet har nu varit igång i fem dagar sommaren 2019. Jag vet inte hur länge sedan skolavslutningen känns för er som spenderat tiden på fastlandet men för en holmungdomsledare som spenderat fem hela dagar på denna underbara holme känns maj månad som ett halvt år sedan. Vi har redan hunnit ha flera djupa diskussioner. Vi har letat efter en piratskatt. Vi har grillat, badat bastu, lekt och firat andakt tillsammans. Sommaren blir helt enkelt längre då man spenderar den på Lekholmen.

Men en av de absolut bästa sakerna med en sommar på Lekholmen är hur Gud känns så nära hela tiden. Inne i stan firar inte jag dagligen andakter eller för djupa diskussioner kring livsåskådningar, men det gör jag här. Gemenskapen här på holmen är dessutom något som jag tycker att totalt genomsyras av en kärlek som inte går att beskriva som något annat än himmelsk. Gud är helt enkelt väldigt synlig här på Lekholmen.

Den här sommaren kommer jag att få spendera flertal veckor på Lekholmen. Jag ser fram emot att få ta del av en alldeles extra härlig gemenskap på en holme som får sommaren att kännas alldeles extra lång. Faktiskt en Guds tidsmaskin.

– Holmungdomsledare Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: