Lekholmen – En trygg plats

Lekholmen. Det finns inte tillräckligt med ord att förklara varför den här ön betyder så mycket för mig. Ärligt tror jag att det finns nån slags magi på den här ön. Magin jag talar om är Guds kärlek – det här är den plats där jag känner extra mycket kärlek av Gud. 

Det finns många orsaker varför jag varje år kommer tillbaka till Lekholmen. En av det största orsakerna är tryggheten på holmen, här finns alltid nya ungdomar man inte träffat och nya sätt att göra saker men det har aldrig varit obekvämt för mig. Jag kan alltid lita på att Lekholmen är en plats där man kan vara trygg.

Jag har personligen haft det tyngsta och stressigaste året i mitt liv. Jag har måstat pussla med jobb, träning och relationer mycket mer än tidigare år. Jag har inte fattat hur mycket jag har haft på gång det här året,  förrän jag kom till Lekholmen för att vara holmhjälpis i en veckas tid. Alla intressanta och djupa diskussioner om livet med alla nya människor och att se barnens glädje på barnens tisdag fick mig att inse hur mycket jag hade förtryckt under året som gått.

Det bästa med den här veckan var ändå en andakt jag deltog i. Det sades i början av andakten att vi skulle ta ett djupt andetag och ta in Gud. Jag förstod inget då ,men jag gjorde som det sades. Under andakten märkte jag att all stress och allt skräp, som jag hade förtryckt, långsamt försvann ur mitt system. Jag kände mig helt tom och lättad efteråt och sov bättre än jag gjort på evigheter. Mitt djupa andetag hade fungerat. Det här är kärleken jag talade om i början av inlägget. 

Med det här inlägget uppmanar jag alla att verkligen stanna av i sitt liv och ta ett djupt andetag. Det kan påverka er mer än ni tror.

 

– Kira, Holmhjälpis  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: