Första gången som holmhjälpis

Att varje sommar komma ut till Lekholmen och vara hjälpledare på konfirmationsläger under en veckas tid har varit underbart. Men jag skulle aldrig ha tänkt mig att det att vara holmhjälpledare skulle vara lika roligt. Som holmhjälpis får man komma till Lekis för att arbeta men samtidigt chilla på holmen.

Jag är nu första gången som holmhjälpis på Lekis och det har varit helt sjukt roligt och en ny upplevelse. Jag har alltid som vanlig hjälpis på Petrus församlings läger tyckt att holmborna och holmhjälpisarna är en lite udda grupp. Men nu när man själv är som holmhjälpis har man fått märka att det inte är så, utan att det är som att vara på vilket annat läger. Vissa saker skiljer sig dock från varandra, då man jobbar på holmen har man  mer fritid och en annan sorts frihet än då man är på läger.

Under de första tolv timmarna kände jag mig lite borttappad eftersom det var så mycket som pågick och schemat var annorlunda än på läger. Men nu är det full rulle här på holmen och så snart som med nästa båt ska det komma mera människor som vi ska ta hand om.

Vädret har varit underbart och det blir bara varmare för varje dag som går. Vi har simmat, bastat, spelat mölkky, spela TV-spel och gjort en massa annat.

Jag skall vara här tills måndagen och jag ser fram emot de kommande dagarna med iver och hoppas på att jag skall lära känna många nya människor.

-Ben

Ben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: