VILL DU JOBBA SOM HOLMUNGDOMSLEDARE?

VILL DU JOBBA SOM HOLMUNGDOMSLEDARE?

Lekholmen är Helsingfors svenskspråkiga församlingars sommarö – Johannes, Matteus och Petrus församlingar flyttar ut sin ungdomsverksamhet till Lekholmen över sommaren. På Lekholmen ordnas konfirmand- och andra ungdomsläger, samt öppen verksamhet för ungdomar. Lekholmen tjänar också som utflyktsmål för alla åldrar och som andningshål för barnfamiljer och unga vuxna.

För den öppna verksamheten söker vi säsongsanställda holmungdomsledare, som tar hand om den öppna verksamheten. Verksamheten består av att ordna program, diskussioner och andakter för ungdomar, samt att ansvara för det praktiska under deras vistelse på holmen. Som stöd har holmungdomsledarna 2-3 hjälpledare. Verksamheten har planerats och leds av en grupp som består av en representant från varje församling.

Intresserad? Vi önskar att du:
* är myndig, konfirmerad och medlem i kyrkan
* har erfarenhet av ungdomsarbete (t.ex. som hjälpledare på skriftskola)
* har en tro som du är trygg i
* har kännedom om församlingarna i Helsingfors med dess olika karaktärer
* har kontakter till ungdomar i våra församlingar
* känner till Lekholmen och den öppna verksamheten
* är beredd att jobba med människor i olika åldrar
* är bekväm med att ta ett diakonalt ansvar

Din uppgift är att förverkliga den öppna verksamheten på Lekholmen under sommaren. Verksamheten är planerad i stora drag men du sköter detaljplaneringen och verkställandet tillsammans med de andra holmungdomsledarna och hjälpledarna. Ni ungdomsledare handleder hjälpledarna. Till dina uppgifter hör också administrativa uppgifter som marknadsföring och statistikföring.

Handledningen av holmungdomsledarna sköts av den församling som för närvarande har skribaläger på holmen.

Månadslön: 1500 € + mat & logi

Vi lediganslår holmungdomsledarjobb enligt följande;

PERIOD 1 | 31.5 – 8.7 + 5 dagar för planering, marknadsföring och utvärdering

PERIOD 2 | 7.7 – 16.8 + 5 dagar för planering, marknadsföring och utvärdering

Som holmungdomsledare jobbar du tillsammans med församlingarna och ett holmteam, som består av holmungdomsledare och holmhjälpledare.

Fritt formulerade ansökningar skickas till Christer Romberg (Johannes), Daniel Jakobsson (Matteus) eller Ida-Marie Skogvik (Petrus) via e-post (förnamn.efternamn@evl.fi) senast 23.2. Skriv i ansökan vilken eller vilka perioder som passar dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: