Barnens tisdag

Fastän det inte finns möjlighet att besöka Lekholmen i sommar gör vi vårt bästa för att se till att verksamheten inte faller bort. Som tidigare somrar kör vi med barnens tisdag, ett familjeinriktat evenemang som alla kan komma med på. Vi kommer under sommarens gång ordna varierande verksamhet runt omkring Helsingfors, nedanför hittar ni en tidtabell för programmen. Vi byter holmungdomsledare den 8.7 så ni kan förvänta er en uppdatering om resten av sommarens program vid ett senare skede. Tyvärr kommer vi inte att kunna bjuda på någon fika men man får väldigt gärna ta med egen matsäck ifall det känns bra. Uppdatering kommer att läggas upp på Lekholmens Facebook- och Instagram-sida. Vi hoppas på en varm och solig sommar och att vi får se så många av er som möjligt hänga med oss på evenemangen.

 

Tidtabell

16.6 Sandslott / Botby strand
23.6 Tipsrunda / Blåbärslandet
30.6 Pokemon GO / Operan
7.7 Stenmålning / Petruskyrkan

 

Trevliga sommarhälsningar från holmungdomsledare Sofia & Niclas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: