Inleder vår sista jobbvecka

Hej,

tiden går snabbt och nu är vi snart redan inne på vår sista jobbvecka. Vi har haft en lite annorlunda sommar men oavsett det har vi fått göra intressanta saker. Sommaren började vi med att vara i Matteus vid mathjälpen, men för de sista veckorna har vi förflyttat oss till Kvarnbäcken. I Matteus delade vi ut matkassar, medan i Kvarnbäcken har vi packat dem. Varit intressant att se båda delarna och hjälpa till i båda ändorna av processen. 

 

 

 

 

 

 

 

På tisdag hade vi klapp & klang för de allra minsta, och det var roligt att se att många kom med sina barn! Medan onsdagen tillbringades i Petruskyrkan i form av pizza lagning med ungdomar. Alla fick göra sin favoritpizza som vi sedan fick njuta av i gott sällskap. Det var många som kom och alla verkade ha det trevligt och fick umgås kanske med några nya ansikten. 

Nu startar den sista veckan som också betyder de sista eventen för sommaren från holmens sida. För barnen kommer vi på tisdag att ha “back to school party”, som vi hoppas så många som möjligt kan komma på. För ungdomarna har vi legendariska “lekisonsdag”, denna gång i stan men med samma koncept, alltså grillmat, lekar och andakt. 

 

Holmungdomsledare, Janna 

%d bloggare gillar detta: