Vi är tillbaka!

Hej,

Skönt att få vara på Lekis igen efter en lååång paus. Det har varit skönt och soligt väder på Lekis och vi har njutit av de nya redskapen, speciellt de nya sup bräden. Det fina vädret har lett till att programmet har varit till en stor del strand häng och volleyboll som har gjort det möjligt att njuta av det somriga vädret. Det har varit roligt att märka att fastän holmverksamheten har varit borta en tid så hittar ungdomarna ändå tillbaka till Lekis, det har holmteamet gillat.

På tisdagen fylldes Lekis med barn för att delta i Barnens Tisdag, vi hade en fartfylld dag som innehöll spårning, simning och volleyboll.

I och med att det var första veckan på holmen var det också dags för årets första Lekis Onsdag. Vi fick glädjen att se bekanta och nya ansikten som var taggade att komma ut till Lekis för att ha en rolig kväll i bra sällskap. När dagsgästerna anlände började vi med grillning och lite mingel. Och vad skulle en Lekis Onsdag vara utan lite lekar på sportplanen. Före båten förde dagsgästerna hem igen han vi ha en stämningsfull andakt i kapellet, där vi fick höra om vad som är hemligheten till att leva ett lyckligt liv.

Slutet av veckan har varit mindre hektiskt, men allmänt har vi haft en supertrevlig första vecka här på Lekis. Hela holmteamet är överens om att denna sommar kommer att bli den bästa någonsin.

Holmungdomsledaren, Karo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: