Lekis en plats för alla

Lekis  är en plats dit alla är välkomna att komma ut och njuta av sommaren och människorna.  På Lekis kan man vara nästan 100% säker att varje dag är annorlunda, eftersom människor kommer och går som gör att varje lekis upplevelse är olik den andra. Dom alla åren som man har spenderat på lekis i olika roller kan jag inte säga att en enda dag påminner om den andra. Men det som lockar mig tillbaka till Lekis varje år är en svår fråga att besvara, eftersom det inte är en endast en sak. Det är en blandning av diskussionerna, gemenskapen, naturen och musik som vi får möjlighet att dela med varandra på Lekis.

Den gångna veckan är bevis på att alla Lekis är en plats för alla, vi hade en fartfylld Barnens Tisdag med Olympiad där tävlingen var mycket tajt och för de yngsta besökarna ordnades det musiklekar. På onsdagen hade vi Lekis onsdag för alla ungdomar och få fredagen har vi program för unga vuxna i form av våffelparty.

Slutet av denna veckan kommer vädervis vara fint, solsken och varma dagar på kommande. Därför uppmanar jag och hela holmteamet att ni kommer ut till Lekis för att hänga med oss och med samma kanske sola och simma.

-Holmungdomsledare Kira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: