Sommaren lider mot sitt slut

Hälsningar från Lekholmen!
En vecka kvar tills holmen stänger, och när jag tänker tillbaka på tiden här på holmen känns de som att man har varit här en evighet men samtidigt känns det som en sekund. Svårt att förklara. Vi har hunnit med mycket under de senaste veckorna. Främst kommer jag ihåg den pinande värmen som pågick i nån vecka då man egentligen inte hade orkat med nåt annat än att chilla i iskalla havet men till slut blev de så varmt att de inte heller hjälpte. Sen kom kylan, och då konstaterade vi att kanske den där värmen inte va så illa som vi trodde. Vi letade fram yllesockor, filtar, mera kläder och klagade om kylan i några dagar. Småningom kunde vi endå acceptera att vädret är vad de är och att vi inte kan påverka det.
Vi har firat andakter, spelat kubb, mölkky, spikeball, volleyboll, korgboll, fotis, schack, badminton, fresbeegolf, tv spel, diskutterat djupa saker men också det klassiska ”mindre djupa frågorna” som att hör ananas på pizza eller inte. Vi har hunnit simma, suppa, ro, sola, basta och grilla. För att undvika en evighets lång lista tänkte vi istället bjuda på bilder från vår period (Ingen orkar anyway läsa längre än det här)

Vi är tacksamma för alla människor, upplevelser, kaoset, lugnet och för allt vad Lekholmen bär med sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: