Återigen tillbaka på lekis

Vad det var skönt att komma tillbaka till lekis efter 1 års paus (i och med att holmen var stängd sommaren 2020 för öppna verksamheten). Fick gladeligen nog vara på ett skribaläger förra sommaren men kunde inte spontant komma  till holmen för en dag som tidigare år. Har ända sedan min egna skriba 2014 kommit tillbaka till lekis varje sommar, för olika evenemang och liknande. 

Lekis känns än i denna dag efter alla dessa år som en trygghet för mig. Känns som en plats vart jag kan komma och koppla av efter arbetsdagar eller dylikt, som om jag skulle på sätt och vis vara i en annan värld. Här finns garanterat också någon bekant på holmen, som jag kanske inte har sätt på ett tag, vilket är alltid lika roligt. 

Jobbade förra sommaren också som holmungdomsledare, men då hade vi verksamheten i stan istället. Det var intressant och lärorikt, men vad man saknade lekis. Det känns att gemenskapen är på en helt egen nivå på lekis bland alla som kommer hit. Vill locka alla att komma till lekis bara för dagen eller över natten. Hoppas vi syns ännu i sommar!

Janna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: