Äntligen öppen sommar på Lekholmen

Två somrar har vi tvingats reglera verksamheten på grund av coronarestriktioner, men i år blir det som vanligt den bästa sommarens någonsin på Lekholmen. Hoppas vi ses där!

Del av Lekholmens tecknade logo. En stuga på en strand, en brygga i svart och blått.

Skolornas sommarlov inleds den 6 juni 2022 och samma dag öppnar också Lekholmen för såväl församlingarnas läger som besökare. Holmen är öppen för dagsgäster och holmbor hela sommaren, du är välkommen ut när du vill!

Holmens egna ungdomsledare välkomnar besökare och arrangerar olika program:

Barnens tisdag : Bus och skoj för barnfamiljer varje tisdag med start 7.6.2022.

Lekisonsdag: Program, mässa och grillkväll för ungdomar.

Gudstjänst och kyrklunch på söndagar: Ta båten ut till havsbandet och fira en vacker gudstjänst i Lekholmens kapell. Möjlighet att äta tillsammans efter gudstjänsten. Anmäl dig till holmen dagen innan! Båt 9:45 från Fiskehamnen / 10:25 från Degerö.

Ledarna tar också hand om dig när du kommer som dagsgäst eller för att sover över som ”holmbo”. Det ordnas dagligen program för både gäster och holmbor.

Det går också bra att besöka Lekholmen som grupp. Varför inte hålla sommarens möte i just din förening eller krets på Lekholmen? Kontakta holmungdomsledarna och hör er för hur det passar att besöka holmen tillsammans!

Anmäl dig dagen före!

För alla besökare, dagsgäster och holmbor gäller det i år att anmäla sig till holmen dagen före man är på väg ut. Senast kl.12 dagen före du stiger på Lekholmsbåten behöver du ringa upp eller skicka ett textmeddelande till holmungdomsledarna och anmäla dig (050-465 34 10 fr.o.m. 6.6.2022). Detta för att vi ska kunna garantera att maten räcker och att det finns en ledig sovplats ifall du vill stanna över natten.

Här hittar du matpriserna sommaren 2022. Som vanligt är det också möjligt att ha med sig sin egen mat och förvara och värma den i holmens kök.

Att övernatta på Lekholmen kostar 3 euro för ungdomar och 5 euro för vuxna (ifall du köper mat så ingår övernattningen i matpaketet).

LÄGER: Information om sommarens läger på Lekholmen hittar du här

Hoppa på båten i Fiskehamnen

Nytt för i år är att du numera kan hoppa på Lekisbåten i Fiskehamnen (Bjälkkajen 20). I Hagnäs finns däremot inte längre någon kajplats, men Degerö och Nordsjö finns kvar på rutten. Se båttidtabell och biljettpriser 2022 här.

Men vem är på holmen i sommar? Bekanta dig med sommarens holmteam @lekholmen_insta där de presenterar sig!

Följ oss också på Facebook för mera info om sommarens program!

Varmt välkommen ut till Lekholmen i sommar! Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: