Lekis vecka 23

Veckan började med att vi kom igång med holmungdomsledarna, så småningom anlände veckans holmhjälpisar. På måndagen hade vi holmsnack med den första dagsgästen. Vädret har varit varierande, i början av veckan var det väldigt svalt och lite soligt, medan mot slutet av veckan har det varit varmare väder. Det har varit bra med program tillsammans med Petrus och Matteus läger, thinkshow, andakter, musavisa och mycket mer.

Barnenstisdag var en success, barnen fick delta i lekis stafettkarneval. Stafetten bestod av olika sorters spring och hopp tävlingar i lag med bra musik i bakgrunden. Det var till största dels daglägret som deltog men det kom även folk som inte tillhörde barnlägret.

Lekisonsdag hade en massa deltagare, blev mycket grillat, Allu och Ville grillade.

Båten har varit både mycket i förväg och ibland väldigt sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: