Lekis vecka 29, Hjälpisens synvinkel

Nu har vi varit som holmhjälpisar på lekholmen i 6 dagar. Häng med så får ni höra vad vi har gjort!

Till våra dagliga uppgifter hör att möta varje båt som kommer till lekholmen. Ifall nån är påväg hem, lägger vi upp vimpeln så att båten vet att någon ska hoppa på. Om det kommer människor introducerar vi dem till holmteamet och holmens regler. Därefter tar vi dem på en holmrunda där vi berättar om holmen. Vi håller även holmsnack med alla som vill. För holmborna och dagsgästerna ordnar vi även annat program t.ex. spel, grillning och volleyboll. Vi hjälper alla på holmen med lite allt möjligt t.ex. bära saker och hålla mässa. På fritiden spelar vi olika spel som Port Royal, Mario Kart och Just dance. 

Vi har spelat en hel del Port Royal och kastat pil.

På tisdagen ordnade vi barnens tisdag. Efter att vi tog emot barnen och gjort några sista förberedelser höll vi en spännande spårning för barnen. Vi grillade även lite korv och majs till barnen och föräldrarna. På onsdag var det dags för lekisonsdag. Då kom några dagsgäster och vi ordnade grillning och spelade spel med dem. 

På barnens tisdag byggde vi en hinderbana

Vi har njutit väldigt mycket av att vara holmhjälpisar och rekommenderar att komma hit och njuta av lekisandan och chilla med oss. Denna veckan har varit en av sommarens höjdpunkter och vi ser fram emot att komma hit igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: