Sommaren 22

En vecka sedan stängde den öppna verksamheten på Lekholmen och kvar har vi många fina minnen som formats undet den gågna sommaren. Under de senaste åren har koronavoruset präglat våra liv och holmboverksamheten likaså. Lekholmen har varit stängt eller rullar på med olika begränsningar för allas säkerhet, men i sommar såg vi en glimt av det som brukar vara en normal sommar på Lekholmen.

Vi har haft en hel del dagsgäster i olika åldrar, några gäng som övernattat här och olika grupper som samlats på Lekholmen för afterwork eller för att minnas galma tider. Under sommaren årdnades det även en massa skribaläger på holmen och vi hoppas på att se dem som blivit introducerade till Lekholmen i år återvänder nästa sommar så att vår holme utnyttjas till maximum och blir en viktig plats för mera människor.

Ifall man skulle sammanfatta sommaren i text skulle det antagligen bli en alldeles för lång och tråkig text, och de sägs ju att en bild beskriver mer än tusen ord. 

Sommaren 2022 på Lekholmen såg ut såhär:

// Lekholmsteamet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: