Ny vecka, fint program – dags att besöka Lekholmen

Hej och välkommen till en ny, fin vecka på Lekholmen. På agendan den här veckan står utöver det vanliga, från dag till dag varierande dagsprogrammet följande evenemang:

Barnens tisdag då vi leker tillsammans och dessutom ritar egna, fina t-skjortor. Efter barnens tisdag är det dags för Lekisonsdag. Vi grillar, gör något roligt tillsammans och bastun är varm. Torsdag är som bekant bastudag. På veckoslutet blir det Sommardagar för hela slanten.

Om du ännu inte besökt Lekholmen den här sommaren, eller om du var här typ igår, har du nu din chans att komma igen. Ifall du gör ett dagsbesök kan du komma oanmäld och när som helst, men om du vill övernatta – vilket du så gärna får – önskar vi att du ringer eller skickar ett sms på förhand, bara så att vi kan försäkra oss om att vi har en säng här, just för dig. Du är alltid välkommen till Lekholmen, kom ihåg det!

Hoppas vi ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: