Första veckan!

Hej! Välkommen till Lekholmens blogg!

Lekholmens första vecka har gått  snabbt och har innehållit mycket roligt. Vid detta tillfälle sitter jag med mina holmledarkollegor i Hyddan, holmverksamhetens stuga och tittar tillbaka på veckan som gått.

Naomilekiphoto3Naomilekiphoto1

Johannes församling har det första lägret för denna sommar. Ledarna med hjälpledare kom ut den 1.6 för att förbereda inför lägret och det kändes som att holmen började med ens vibrera av förväntan och iver. Än mera när konfirmanderna steg i land på ön dagen efter. Under veckan har holmverksamheten och Johannes församlings läger haft en del gemensamma händelser, allt från andakter och sångstunder till utelekar och uppvisningar.

Naomilekiphoto2    FOTD0531

Holmverksamheten körde igång med förberedelser och planering på måndagen och på tisdagen kom de första holmborna. Spel, musik, lekar och skratt fyllde den första kvällen och det kändes som den perfekta början på sommarens verksamhet. På onsdagen ordnades grillkväll för ungdomar och vi fick en fin samling deltagare som vi åt och lekte med. På torsdagen kom det en ännu större grupp holmbesökare och till kvällen höll vi bastu och grillkväll för unga vuxna. När fredagen kom ordnade vi program för de holmbor som var kvar på holmen och för de som kom senare på kvällen. Olika kortspel och Menolippu blev favoriterna under veckan. Igår lördag och idag har det inte varit lika många besökare, men planerna för nästa vecka är alldeles vilda, så vi hoppas på lika många, om inte flera besökare till nästa vecka. Till olympiaden på Barnens tisdag hoppas vi speciellt på att få många ivriga deltagare. 🙂

FOTB9BBspelbild

Vädret under veckan har till största del bestått av ordentlig vind med sol och moln om vartannat. Har man suttit i lä i solen har man nästan kunnat vara klädd i shorts, men frågar man mig så ska man inte utmana ödet och temperaturen ännu. 😉 Slutligen ska jag lyfta fram att Lekholmen är solnedgångarnas förlovade ö. Lekisbloggen är inte komplett utan bilder på solnedgångar och underskön natur. Därför kommer det nu en hel drös med bilder i detta första blogginlägg.

Sofia lekisbildä1Naomilekiphoto4

Med denna beskrivning av första veckan vill vi som holmpersonal hälsa dig hjärtligt välkommen ut till Lekholmen sommaren 2015!

Hälsningar holmvärd Sofia, holmledare Naomi, Sophie och Sofia!

P.S. Lekholmen har en hashtag; #Lekis2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: