Lekholmen i full gång!

Hejsan! 🙂

Andra veckan började med sol och åska. Lite blåsigt var det också, men som tur inte lika som på söndag. Vår nya vikarierande holmvärd Senja kom också ut på måndagen, och ett par holmbor med. På kvällen blev det bastu för holmvärdarna/ledarna och alla vågade simma i det kalla havet!

Johannes församlings första läger hade också sin sista natt på holmen på måndagen så det var liv på ön hela natten. Många lekar blev det och mysigt i kapellet under lucenariumet. Våfflor och glass fick konfirmanderna också njuta av!

På tisdagen ordnade vi en jättefin Lekis-olympiad med kottkastning, ”mölkkybb”, balansgång och hinderbana mm. men tyvärr kom det inga barn till holen så vi deltog själv och fick pris och diplom 🙂

20150609_191827

Eftersom konfirmanderna med hjälpisar åkte hem på tisdagen så blev det lite lugnare på ön. På onsdagen fick vi en glad grupp på fyra besökare till vår grillkväll som sedan avslutades med sällskapsspelet Alias och veckomässa. Och om någon undrar så så kom vi fram till att ordet ”blodomlopp” inte kan definieras som en kroppsdel ;). På torsdagen fick vi en ännu större grupp deltagare på bastu- och grillkvällen.

Det har lovats soligt väder både till idag och imorgon, så vi hoppas på att många hittar ut till holmen under helgen.

image1 image2

Soliga men blåsiga hälsningar från holmvärdarna och holmledarna Sofia, Senja, Naomi och Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: