Till dess vi ses igen

3 veckor har jag nu varit på Lekholmen. Som jag konstaterade i vårt tidigare inlägg, har tiden gått så otroligt snabbt. Jag kan med säkerhet säga att detta har varit det bästa sommarjobbet jag har haft.

Gemenskapen. Det var många av våra holmbors svar då vi på natistunden gick en runda och frågade; Vad har varit det bästa med Lekis idag? Man kunde tänka sig att gemenskapen inte skulle vara så stark i holmboverksamheten eftersom folk hela tiden kommer och går. Men så är det inte. Jag har kännt mig av denhär gemenskapen med alla våra holmhjälpisar, holmbor och hela Petrus ledarteam. Oberoende av ålder, kön eller församling är vi alla här tillsammans för samma orsak. Att känna denna gemenskap, att känna Gud och bara vara tillsammans på Lekholmen.

Nu är det dags för mig att packa min väska och lämna Lekholmen. Att återvända till stan känns alltid lika konstigt. Jag liksom glömmer att det  finns något som heter metro och spårvagn.

Det blir dock inte sista gången jag är på Lekholmen denna sommar, ska komma tillbaka i Juli

Tack för alla som kommit ut som holmbor i Juni, välkommen tillbaka. Jag vill också önska en glad midsommar till alla !

–  Vilma, holmungdomsledare

Processed with VSCO with g3 preset

Katrin åkte hem redan igår 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: