Nystart på Lekis

Nu kör holmboverksamheten igång igen efter en kort paus över midsommaren. Katrin och Vilma har åkt hem och vi är ett helt nytt team holmungdomsledare och holmhjälpisar som tar emot de som kommer för att återuppleva den magiska stämningen på Lekis. Vi hoppas på mycket sol och skratt under de närmaste tre veckorna och framför allt hoppas vi på att många ska komma och besöka vår vackra ö. Vi är taggade på mycket maffia, volleyboll, bastubadande och allt som hör Lekis till.

IMG_6169

Holmteamet vecka 26: Mikaela, Milana, Jolanda, Basse och Sonja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: